ADS BOGEN - GRUNDBOG I GOOGLE ADS (ADWORDS)

Bliv mere synlig & flere kunder med Google ads

Google Ads er, som de fleste bekendt, Google’s online annonceringsprogram, og deres ubetingede største indtægtskilde overhovedet. Google Ads tillader næsten alle virksomheder, at annoncere online, via Googles søgemaskine, gennem Googles netværk af søgepartnere eller ved hjælp af displaynetværket, som omfatter over 2 millioner websitets og 700.000 Apps. Disse omtales som Google partnersites.

Ads-Bogen – Grundbog i Google Ads (AdWords)

Herunder finder du 3 produkter, der alle omhandler min nyeste bog, Ads-Bogen – Grundbog i Google Ads (AdWords). Bogen er til dig, der ønsker at lære mere om Google Ads og som måske til dagligt sidder og arbejder med annoncering – både inhouse eller som ekstern. Ads-Bogen er også skrevet til dig, der blot ønsker at udvide din horisont, når det kommer til Google Ads. Bogen fungerer perfekt som opslagsværk og som direkte læringsværktøj og kan med fordel anvendes i undervisning.
Google Ads, der tidligere dik under navnet Google AdWords er som bekendt et yderst omfattende annonceringsporgram, leveret af Google. Det omfatter alt lige fra tekstannoncer i søgeresultaterne til grafiske display bannerannoncer, billedannoncer i Google Shopping, samt videoannoncer leveret på YouTube. Alt dette og meget mere kan du lære en helt masse om i min nye bog, Ads-Bogen.

Når du arbejder med Google Ads – uagtet om du stadig kalder det AdWords er der mange grundlæggende ting, du skal have styr på. Det første er den gigantiske brugerflade, som man ikke bare lige navigerer rundt i fra dag 1. Det næste er det enkelte annonceformer, herunder Display, Search, Remarketing, Google Shopping, Apps med mere. Alt dette og meget mere lærer du i min bog om Google Ads, Adsbogen. Måske du allerede har læst 1. udgave af denne, som gik under navnet AdWords bogen – den nye, Adsbogen er nemlig version 2 – frisk og opdateret i januar 2020.

omslag-til-ebog-forside.jpg

ADS BOGEN SOM E-BOG
99 DKK

KØB DEN HER
omslag-til-ebog-forside.jpg

ADS BOGEN SOM TRYKT BOG
149 DKK

KØB DEN HER
omslag-til-ebog-forside.jpg

ADS BOGEN SOM BUNDLE
199 DKK

KØB DEN HER
lad mig hjælpe dig med google ads

Brug for hjælp til
GOOGLE ADS?

Med Google Ads-bogen i hånden, kan det ikke gå galt. Optimer og dominer markedet med Danmarks mest omfattende bog om Google Ads. Ads-Bogen kommer omkring alle annonceringsformer, hvor du lærer hvordan du bygger de bedste og mest effektive kampagner. Derudover er Google Ads-Bogen spækket med tips og tricks til, hvordan du får absolut mest ud af din annoncering. Bogen er ligeledes til dig der savner et overskueligt opslagsværk eller overvejer at udvide din forretning til udlandet.

  • Lær de seneste nye og bedste taktikker
  • Forstå maskinrummet bag Google Ads
  • Opkvalificer din eller dine medarbejderes viden
  • Du får en detaljeret gennemgang af Google Ads interface
  • Læs og lær og du vil kunne generere flere kunder til din virksomhed gennem Google Ads.
  • Lær at forstå hvordan Google Ads virker og hvordan hver eneste lille ændring kan ændre din annoncering markant

Er Adsbogen bedre end de gratis bøger/hæfter?
Det er den uden tvivl. Mange af de gratis bøger/hæfter om emnet, skraber kun overfladen. Derfor kan du med fordel investere de kun 99 kr. fra starten.

Hvad koster Adsbogen
E-bogen koster kun 99 kr. Vil du have den fysiske skal du af med 149 kr. og vil du have begge dele som en bundle koster det 199 kr. Her sparer du altså 49 kr.

Er Adsbogen for mig som begynder
Det er den i den grad. Adsbogen introducerer dig til alle områder indenfor Google ads. Den lærer dig at navigerer rundt i interfacet, samt at håndtere de mange forskellige annonceformater.

Kan jeg bruge bogen som øvet?
Yes, det kan du også. Mine mere end 12 års erfaring i faget gør, at jeg kommer omkring masser af tips og tricks, som er noget for dig – selv som øvet bruger.