Google ads (Adwords) KURSUS

Bliv klogere på Google Ads & få flere kunder

Trænger du til at få genopfrisket din viden indenfor Google Ads, tidligere kaldet AdWords, eller har du blot brug for at komme godt fra land med et annonceringsformat, du ikke hidtil har stiftet bekendtskab med – så er et kursus i Google Ads det helt rigtige udgangspunkt.

Vil du lære mere om google ads?

Book mig til et kursus
i GOOGLE ADS?

Før du overvejer et kursus i Google Ads vil jeg anbefale dig at få fat i min bog, AdsBogen, der kommer omkring alt indenfor emnet. AdsBogen er en grundbog i Google Ads (AdWords) og du lærer alt om hvordan du præcist opsætter de enkelte kampagnetyper – lige fra Søgekampagner, til display-kampagner, shopping-kampagner og meget meget mere. Bogen er ny og opdateret i januar 2020. Du kan købe bogen som e-bog, fysisk bog eller som bundle, hvor du får begge dele.

Et Kursus i Google Ads er en supergod måde at lære om et ellers meget komplekst emne på. På kurset kommer du omkring alle de tilgængelige annoncetyper, lærer hvordan du sætter disse op, hvad du skal være opmærksom på og hvorledes disse optimeres. Alt sammen med fokus på, at du skal tjene så mange penge som muligt på annonceringen.

Et kursus i Google Ads kan variere rent tidsmæssigt. Det kan f.eks. være et kort og intensivt kursus over en dag, men kan med fordel også være en flerdagskursus over 2-3 dage. Det afhænger helt af, hvilket niveau deltagerne befinder sig på. Derfor er det vigtigt, at deltagerne alle er på nogenlunde samme niveau.

Min baggrund for at afholde et kursus er meget solid. Før det første har jeg som beskrevet ovenfor skrevet en bog om emnet og for det andet er Google Ads et område, jeg har arbejdet med i mere end 11 år. Du kan derfor roligt henvende dig til mig, hvis du er på udkig efter et kursus i Google Ads for dig, for dine ansatte eller for hele virksomheden. Der er ingen begrænsning på, hvor mange der kan deltage i kurset, så er der tale om en til en læring, er dette heller intet problem.

Er du interesseret i at høre mere eller booke et kursus i Google Ads (AdWords), så kontakt mig herunder.

Hvor mange skal man være tilmeldt?
Et kursus i Google Ads har ikke noget krav om antal tilmeldte. Det vigtigste er, at de tilmeldte er på nogenlunde samme niveau og at de tilmeldte alle har samme forventning til udfaldet af kurset.

Hvad koster et kursus i Google Ads?
Det er forskelligt, hvad et kursus i Google Ads koster. Typisk vil der afregnes på tid. Det vil sige at der er en en pris for en dags kursus og og anden pris for kurser der varer flere dage.

Hvad kan jeg gøre selv inden et kursus?
Jeg anbefaler at du selv opretter en konto, som du kan sidde og lege lidt med. Derudover anbefaler jeg dig, at du får fat i min nye, opdaterede bog om emnet, AdsBogen. Den kan købes på Ads-bogen.dk

Hvor lang tid varer et kursus i Google Ads?
Længden kan variere. Der kan afholdes intensive endags kurser, men også kurser over 2 eller 3 dage. Det kommer helt an på niveauet og den ønskede effekt.

Kontakt mig

For en helt uforpligtende snak