Gratis rådgivning ifm. SEO, google ads og generel marketing strategi

Er du en lille eller nyopstartet virksomhed?

Så vil jeg gerne stille min tid og ekspertise til rådighed. Jeg ved hvor svært det kan være at komme i gang med markedsføring som lille eller nystartet virksomhed. Det er kompliceret og kan være dyrt. Derfor vil jeg gerne være med til at hjælpe jer i gang, gennem sparring og rådgivning.

Tiden er naturligvis den største begrænsning, og dermed er det begrænset hvor mange jeg kan tage ind. Så hvis du ønsker gratis rådgivning ifm. SEO, Google Ads eller generelt marketingstrategi, så tøv ikke med at række ud.

Men hvorfor filan vil du hjælpe helt GRATIS?

Fordi det er fedt! Det er det korte svar. Jeg ved hvor svært det kan være, at komme igang med markedsføring i søgemaskinerne (SEO) og hvor kompleks en verden Google Ads kan være. Det er hårdt, det kræver mange resurser og det kan være dyrt. Jeg tror også på, at det giver noget den anden vej. For mig handler det om netværk, om at møde engagerede ildsjæle og om at bidrage til, at vælger du på et tidspunkt at hyre et bureau til at stå for din markedsføring, så er du bedre klædt på til at stille de rigtige spørgsmål.

Hvis du står og famler i blinde med online markedsføring, er jeg her for at tilbyde gratis rådgivning, specielt inden for SEO og Google Ads. Jeg ved, hvor forvirrende det kan være, så lad mig give dig en hånd.

🔍 SEO – Lad os gøre det enkelt: Jeg vil gerne tage et kig på din hjemmeside og sammen finde ud af, hvordan du kan forbedre din synlighed på søgemaskinerne. Ingen teknisk snak, bare ærlig rådgivning om, hvordan du kan gøre din side mere synlig.

📈 Google Ads – Ingen gøgl, bare resultater: Hvis du har overvejet at prøve Google Ads, men er usikker på, hvor du skal starte, er jeg her for at guide dig. Jeg hjælper gerne med at lave en simpel plan, der passer til dine behov og dit budget.

🤔 Hvad kan du forvente? Intet fancy – Bare en ærlig snak om, hvordan du kan forbedre din online tilstedeværelse. Vi ser på din nuværende situation, og jeg giver konkrete forslag til, hvordan du kan komme videre.

💡 Intet pres – bare muligheder: Lad os tage det i dit tempo. Der er ingen forpligtelser her. Hvis du er nysgerrig og ønsker at få mere at vide, så giv et kald, skriv en mail eller fang mig på LinkedIn, så tager vi det derfra.

Ring eller skriv til mig

Vil du have gratis rådgivning ifm. marketing?
Skriv en mail, ring eller fang mig på LinkedIn