SMS-udvidelser i Google AdWords

 

En af de nyere features i Google AdWords, når det kommer til annonceudvidelser, er udvidelser med SMS. I forvejen er SMS en stor del af hverdagen, hvorfor det kun gør dette tiltag endnu mere genialt. For nogle kan det være en let vej til at få bragt de budskaber, man ellers vil have svært ved at bringe mund til mund eller over telefon. Det samme gør sig ofte gældende i forbindelse med bestilling af tilbud på f.eks. SEO: er indgangsvinklet for kompliceret, for nærgående eller lignende, så undlader man typisk at sende en forespørgsel afsted. Jeg oplever ofte, at jo mindre man kræver fra start, herunder f.eks. af oplysninger i en kontaktformular, desto flere henvendelse kommer der generelt. I forbindelse med kontaktformular, kan det derfor være en fordel at give brugerne valgfrihed i de oplysninger, der indtastes.

Lidt på samme måde kan man altså sige, at SMS-udvidelser kan være den hurtige vej til kundehenvendelser – alt det kræver, er en SMS.

Men lad os grave dybere ned i dette udvidelsesformat og se på, hvordan det fungerer i praksis, hvordan det ser ud sammen med dine annoncer, samt hvordan du bruger det bedst.

Inden du går i gang

Før du starter op med SMS-udvidelser, skal du sætte dig ind i de krav der er til dette. Selve telefonnummeret skal, ud over at være et reelt nr., henvise til den virksomhed, der reklameres for i annoncen. Du må heller ikke bruge telefonnumre, der ikke har en lokal tilknytning, som f.eks. et amerikansk nummer til en annonce målrettet mod Danmark.

Derudover er der en række krav i forhold til svartider, betaling og dataindsamling. Du kan læse alle de tekniske og redaktionelle krav her, hvor du også kan få en god ide om de hyppigste årsager til afvisning af udvidelser med SMS.

Læs også:  Customer Journey: DU er rejseguiden!

Sådan foregår det

Når brugerne søger efter produkter eller ydelser, du sælger, vil SMS-udvidelsen blive vist sammen med selve annoncen, som et felt, brugerne kan interagere direkte med. Sådan her:

 

sms udvidelse annonce

 

 

Når brugerne trykke på knappen med teksten Send os en SMS og få et tilbud, bliver de ledt direkte til SMS-appen på deres mobile enhed. Sådan her:

 

 

Annonceudvidelse med sms udvidelse

 

Sådan foregår annonceudvidelser med SMS udvidelse. Det er et smart værktøj, der kan fange endnu flere leads. Prøv det af – det virker. Har du brug for hjælp til opsætning af SMS udvidelser, så tøv ikke med at kontakte mig. Jeg giver gerne en hjælpende hånd.

SMS-udvidelser i Google AdWords
5 (100%) 7 votes

Læg en Kommentar