En ting er at skildre med en masse diplomer og certificerings-badges, men hvad går de enkelte certificeringer i virkeligheden ud på? Det er der ikke ret mange der ved, og netop derfor har jeg lavet en oversigt over de certificeringer, som jeg har opnået (indtil videre)


AdWords certificering

Adwordscertificeret

Til dagligt arbejder jeg en del med Google AdWords. Når du gør det, er det et must, mener jeg, at være certificeret. Derfor har jeg over en periode taget alle de tilgængelige certificeringer inden for Google AdWords –  her taler vi certificering inden for Search, Display, Shopping (product listing ads), Mobilannoncering og Videoannoncering. Alle disse annonceringsformer er noget jeg arbejder med til dagligt for nogle af Danmarks største virksomheder.

Læs mere, klik her


Analytics certificering

Google analytics badge

Herudover tilbyder Google ligeledes certificering i Analytics. På sammen måde som med AdWords certificeringen kan du her læse op til eksamenen, som skal bestås, før du kan kalde dig Google Analytics certificeret. Analytics fylder en stor del af mit arbejde. Det er her, vi kan analysere data, trække sammenligninger over perioder, opsætte konverteringsmål og meget, meget mere.

Læs mere, klik her


Bing certificering

BingAds_Accredited_Badge

Til trods for at Bing søgemaskinen ikke når Google til sokkeholderne, har jeg valgt at tage deres certificering også. I dagligdagen arbejder jeg med Bing annoncering og følte derfor, det var passende at sætte mig grundigt ind i de muligheder, Bing tilbyder. Bing fungerer meget som Google AdWords og faktisk er det ret nemt, at importere hele site AdWords-setup direkte til Bing.

Læs mere, klik her


HubSpot certificering

HubSpot, som er en inbound marketing software-platform, der hjælper virksomheder med at tiltrække besøgende, konvertere leads, og pleje kunder. HubSpot tilbyder et par certificeringer, herunder deres Inbound-certificering via HubSpot Academy, som jeg har valgt at tage. Derudover har jeg senest taget 2 andre certificeringer hos netop HubSpot: Content marketing og E-mail marketing.

Læs mere, klik her


LinkResearchTools (LRT) Associate

Denne certificering fra LinkResearchTools dækker over en række vigtige aspekter, når det komer til SEO, herunder linkbuilding. Google bekræfter igen og igen, at det er svært, hvis ikke umuligt, at opnåe gode placeringer uden links. Denne certificering gør arbejdet med linkbuilding langt mere effektivt og kommer omkring følgende punkter:

Backlink Analysis
Link Audit & Penalty Recovery
Link Kvalitetskontrol
Konkurrentanalyse
Backlink Monitoring
Link Prospecting
SEO Metrics
LRT Browser Extensions


IBC – Content Marketing

Skærmbillede 2016-04-19 10.15.05

IBC tilbyder en række uddannelse og kurser, med ret kompetente undervisere. Derfor valgte jeg i sommeren 2012 at tage et af disse. Det blev kurset om Content Maketing. Content marketing er, som navnet antyder, indhold, der bruges i markedsførings øjemed. Herunder tekst, grafik, e-bøger, podcasts, undersøgelser og meget mere.

Certificeringer
5 (100%) 19 votes